Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J34a64n 21M27a85r29e38k

14. 1. 2023 1:18

Nikdy nepochopím, že se agent StB vůbec dostal na seznam kandidátů

1 0
možnosti

Jak rád bych mu to odcházení usnadnil, nevidím důvod proč ho jeho obdivovatelé chtějí trápit druhým kolem. Mohl by jim někdo tu marnost jejich počínání vysvětlit. Vždyť by mohl v klidu pobíhat po francouzské zámecké zahradě a chytat motýle.;-)

5 2
možnosti

sem přesvědčen, že Babišova éra končí. Nic senzačního, přirozenost toku času. Klaus jako prezident proslul amnestií. Miloš svým egem. André zase jako revolucionář. V podstatě převrátil rok 1948 ve svůj prospěch. Hvězdář ...

Beseda byla umírněná. Sranda, kdy vyškolený žralok si vzal plavky -akvabely. Dozvěděli jsme se. Za yycházející slunce vděčíme jemu. Ostatní tomu nerozumí. To přivedlo besednici k docela milému úsměvu. Generál pravil, že jde o nějaký nesmyl. Slunce sice vyšlo, no zase to nemělo pořádek a řád. Věrní osvětlovači skutečně nelenili. Sofistikově reklamními metodami umožnili. Aby se soudruh Bureš v jeho záři - Docela pohodlně vyhříval. Reformy sice žádné nemáme. Podobně finanční rezervy. V podstatě ani není - na co navázat. Poukázalo děvče z Brna. Hlas marný, bylo lépe. Odvětilo zhruba 30% obdivovatelů. A tak ovladatele vesmírných těles pošlou zřejmě do 2 kola....

Bude následovat národní, astronomický sjezd. Rozumní lidé přijmou fakt. Slunce je hvězda - ve středu Sluneční soustavy. Není to planeta a ani nestojí ve středu vesmíru. Jakkoliv září a hřeje? Taky jednou vyhasne ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Teď to bude spravedlivé, každý máme jeden hlas [>-]

1 0
možnosti

Josefe to máte i pravdu. Myslím si ovšem, astronomický kroužek bude poražen. Netřeba rmoutit. Nivea, indulona se stále bude hodit. Osvědčené mazivo! Tím se dají potírat i jiné součásti, než pokožku lidského těla. Schillerová, Havlíček by mohli vyprávět. Myslím si něco o zádeli. No a už jsme u toho! Lépe se pak hvězdáři prolézá ..... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
"Lidé se nemění, mění se jen prostředí"

 

Seznam rubrik