Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J72a58n 29M79a57r50e12k

14. 1. 2023 1:18

Nikdy nepochopím, že se agent StB vůbec dostal na seznam kandidátů

1 0
možnosti
JK

Jak rád bych mu to odcházení usnadnil, nevidím důvod proč ho jeho obdivovatelé chtějí trápit druhým kolem. Mohl by jim někdo tu marnost jejich počínání vysvětlit. Vždyť by mohl v klidu pobíhat po francouzské zámecké zahradě a chytat motýle.;-)

5 2
možnosti
MB

sem přesvědčen, že Babišova éra končí. Nic senzačního, přirozenost toku času. Klaus jako prezident proslul amnestií. Miloš svým egem. André zase jako revolucionář. V podstatě převrátil rok 1948 ve svůj prospěch. Hvězdář ...

Beseda byla umírněná. Sranda, kdy vyškolený žralok si vzal plavky -akvabely. Dozvěděli jsme se. Za yycházející slunce vděčíme jemu. Ostatní tomu nerozumí. To přivedlo besednici k docela milému úsměvu. Generál pravil, že jde o nějaký nesmyl. Slunce sice vyšlo, no zase to nemělo pořádek a řád. Věrní osvětlovači skutečně nelenili. Sofistikově reklamními metodami umožnili. Aby se soudruh Bureš v jeho záři - Docela pohodlně vyhříval. Reformy sice žádné nemáme. Podobně finanční rezervy. V podstatě ani není - na co navázat. Poukázalo děvče z Brna. Hlas marný, bylo lépe. Odvětilo zhruba 30% obdivovatelů. A tak ovladatele vesmírných těles pošlou zřejmě do 2 kola....

Bude následovat národní, astronomický sjezd. Rozumní lidé přijmou fakt. Slunce je hvězda - ve středu Sluneční soustavy. Není to planeta a ani nestojí ve středu vesmíru. Jakkoliv září a hřeje? Taky jednou vyhasne ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Teď to bude spravedlivé, každý máme jeden hlas [>-]

1 0
možnosti
MB

Josefe to máte i pravdu. Myslím si ovšem, astronomický kroužek bude poražen. Netřeba rmoutit. Nivea, indulona se stále bude hodit. Osvědčené mazivo! Tím se dají potírat i jiné součásti, než pokožku lidského těla. Schillerová, Havlíček by mohli vyprávět. Myslím si něco o zádeli. No a už jsme u toho! Lépe se pak hvězdáři prolézá ..... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
"Lidé se nemění, mění se jen prostředí"

 

Seznam rubrik