Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vždycky, když vidím profilovou fotku někoho, kdo ukazuje prstem do objektivu, zpozorním. A většinou se nemýlím...:-/Rv

1 0
možnosti

Pán má nabušené ego. Ostatně jako všichni ti, kteří nikdy nic nedokázali.

1 0
možnosti
Foto

Rusové své weby šíří ve 30 mutacích a to asi jenom proto, aby pravdivě informovaly. Komu říká dezinformační majstr štik SSSR nazvaný Trůn s cílem očernit papeže ve druhé světové válce a kolik zdejších blogerů to stále používá při diskuzích Stejně tak dezinformace nazvané Áres o válce ve Vietnamu. To ovlivnila celý svět i mládež USA. Dnes to rovněž někteří blogeři používají.

0 0
možnosti

Svobodná Evropa (plný anglický název Radio Free Europe/Radio Liberty, RFE/RL) je rozhlasová organizace vysílající zpravodajství do více zemí světa v různých jazycích. Svou misi Svobodná Evropa definuje jako prosazování demokratických hodnot a lidských práv podáváním informací v zemích, kde svobodná média jsou vládou zakázána nebo neúplně zavedena. Je financována grantem z rozpočtu Kongresu USA. Do roku 1972 bylo Radio Liberty financováno z rozpočtu CIA.

Hlas Ameriky (Voice of America, VOA) je multimediální zpravodajská společnost a instituce pro oficiální zahraniční vysílání vlády USA. Začala jako rozhlasová vysílací stanice v roce 1942, později přidala televizní vysílání a internetové zpravodajství v angličtině a dalších 30 jazycích. Hlavním posláním Hlasu Ameriky je šíření informací do zemí, kde panuje jistá dezinformovanost nebo cenzura. Vysílání v češtině bylo zahájeno v březnu 1942 a pokračovalo do 27. února 2004.

;-)

1 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, že po zablokovaných webech řízených z Kremlu pláčou nejvíce ti, kdo do nich přispívali a hltali je. Mně osobně to nevadí. Tiskoviny rozvracející stát blokovala i první republika. Takže nic nového. Mně se po nich nestýká.

1 4
možnosti

J84a48n 37D82o58u17š56e15k

9. 3. 2022 9:24

Já na žádném z nich nikdy nebyl (tedy, dvakrát na pravém prostoru) a stejně mi to vadí.

4 0
možnosti

J33a46n 54D12o42u44š81e10k

9. 3. 2022 9:10

Existuje takový kouzelný výraz. Národní bezpečnost. Umožňuje to vládám dělat věci na hraně a nikomu se nezpovídat.

0 0
možnosti

Je hezké jak se demokrati a vymezovači proti totalitě hezky vymezují proti ústavnímu právu soukromého vlastníka jak má nakládat se svým majetkem.

2 0
možnosti

Pobavil jste mě tou trapnou rétorikou, kterou snad můžete oblbnout hlupáky, kteří naprosto nerozeznávají realitu.

2 3
možnosti

"Dědečku, a jaké to bylo za komunismu?"

"To brzy poznáš..."

0 0
možnosti
Foto

Myslíte si, že Zelenskij nesměl povolat do zbraně muže, protože mu to nepovolil soud? Že je tam válka? A kdo o tom rozhodl? Média?

Jsme v hybridní válce. A ty weby nebyly zpravodajské, jak naprosto mylně uvádíte, ale ideologicko-propagační. Mají možnost se spravedlnosti dovolat, když budou chtít. Ti mrtví na Ukrajině už ne. A ty vymyté mozky u nás jsou už také ztraceny.

9 4
možnosti

Někteří zase považují naše povolené zpravodajství za ideologicko-propagační.

;-D

2 1
možnosti
Foto

Nejsem právník, ale vůbec si nemyslim, že učinit nějaký takový nebo podobný krok je něco nevídaného. I stát dělá každý den spoustu rozhodnutí, aniž by se občana nebo občanů ptal a aniž by podal žalobu. Pokud se někdo cítí dotčen na svých právech, může se soudit.

2 1
možnosti

No vono prý existuje něco jako úkon státní moci nebo-li státní správy - např. vydání stavebního povolení, odebrání řidičáku apod. a to je prý vždy dle zákona pokud v liberalismu to už nejede liberálně tedy nezákoně ;-) tj. státní úkony ve vobyčejné neliberální demokracii musí být vyjmenovány zákonem resp. vše co stát dělá je dle zákona. Když tak zapátrejte jestli je zákonem definovaný úkon odebrání možnosti přístupu na internet po liberální domluvě s operátorem (či nějaký úkon vydání rozhodnutí o pozastavení přístupu na internet ), což se zde zrealizovalo jako liberální sen našeho Národního demokratizačního frontu (samozřejmě v rámci vyššího principu ideového liberální demokracie pravdy a lásky který stojí nad zákonem - to už tu kdysi také něco takového bývalo že si někdo pomyslel že má nášu pravdu a lásku - tak se to lidem nechalo či si to nechali a jedou dál). Docela ale zvláštní že odstřihnuté weby ze zahraničí mohou pokračovat dál dokud se tam asi někdo neprobudí a nedomluví se na jejich odstřižení např. přes FSD - i když v tomto případě by asi tyto zůstali a odstřiženy by byli jiné jak je možné snad jen v Rusku. ;-) Sleduji např. německé zpravodajství a tam jsem nezaznamenal, že by řešili omezení svobody slova vzkazem prokurátora na lidi i nepohodlné weby v jednom, nebo liberálnímu nabádání k trestnému činu uvozených s ale. Řeší AfD (v překladu Alternativa pro Německo) to je jedna taková organizace něco jako alternativní weby a to dokonce i parlamentní strana a řeší ji něčím takovým jako soudně vzhledem k šíření nenávisti ... např. jak se vyjadřují externě i v interní komunikaci o migrantech - zda ne nenávistně např. verbež apod. Ale se soudy tu nikdo nechce moc řešit tady se to řeší spíš tradičně třeba silou, Katuško, silou ... se soudy nechce mít nikdo nic moc společného jako burzoázní přežitek to by se nemuselo moc hodit např. jako třeba i volební zákon verzus ústavní zákon a někdo že má jen 4 poslance v parmamentu ale i svého ústavního soudce zdělano in KSČ

0 0
možnosti

Situace je podobná, jaké v 20. letech minulého století, kde se po Evropě začalo zavádět všeobecné volební právo, jež do popředí dostalo dělnickou třídu a jednoduchou část populace a Evropa byla pod náporem pokusů komunistických převratů, ČSR unikla jen o vlásek, pak přišly další ideologie ...

Dnes to je internet, který se dostal do každé domácnosti a opět vlastně ukázal sílu části populace. Přišla doba dezinformací, manipulací a různého byznysu s tím, jak politici, tak media ...Následoval tlak na vlády aby "regulovaly" ... Pandemie zde byla i v roce 1994–5, denně 100 tisíc nemocných, ale nebyl rozšířen internet a bulvární televize ... Co se dělo kolem pandemie v době covidu, těch dezinformací.

Teď přichází druhá zkouška. Tvrdá hospodářská krize zde byla v roce 2008, media, televize zde byly relativně při zemi a internet ještě v rukou nadšenců, tak že přišla doba utahování opasků ...

Otázka je, co bude dnes???

V každé době bude část populace jejíž IQ, nebude schopno ani ochotno si připustit, že je obětí manipulace, anebo že je zde i druhá strana a její potřeby...

Vytvořili jsme pseudodemokracii, kde jsou zadupána práva společnosti, jež nám poskytuje veškerý servis, my jsme v jejím životě jen zde pár chvil a další generace nás vystřídá ... Společnost je potřeba chránit zvláště v době krize, bez ná nemáme budoucnost ... Dobře to ukazuje Ukrajina ... Svět verze 4.00 skončil píše se verze 5.00, realita a ponaučení se ...

2 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
"Lidé se nemění, mění se jen prostředí"

 

Seznam rubrik