Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Prezidentská volba, která nás ničí". Asi jak koho. Ne každý má dar alespoń jisté ,,blbuvzdornosti", či schopnost odolávat davové hysterii, živené i medii a tzv. social. sítěmi. ,, Jak prázdný, ploský, nicotný zdá se tento svět..." pravil ústy Hamleta již W.S.;-) Pokrok již dávno předčil i mezilidské lidské vztahy, čehož se obával i A.E, který vyjádřil v této souvislosti i obavu z generace idiotů;-)

1 1
možnosti
Foto

Děkuji autorovi za to, že až bezelstně potvrdil můj příspěvek, ale i dosti chápu jeho frustraci;-)

2 0
možnosti
Foto

J37i27r20i 18C56i84z

23. 1. 2023 12:21

Ano, mate skoro ve vsem pravdu a tato spolecnost je tezce rozdelena. Jenze dlouhodobe, kdy ihned po r.89 se zacali profilovat ruzne struktury z predchoziho rezimu, co najednou vycitili prilezitost se obohatit nikoliv diky svym schopnostem, ale diky svym kamaradum a prominentum socialismu. Dnes se vedou utoky na clenstvi v KSC, ale vetsina techto soucasnych moralistu by za socialismu nadsene vstupovala do KSC a hykala: At zije KSC, at zije nas vzor SSSR! Tak to tehdy bylo nastaveno v zakonech a celem systemu. Proc po r.89 volicum nevadili pracovnici Prognostickeho ustavu KSC rizenem KGB a StB? Byvali pracovnici tohoto ustavu se stali zakladateli partaji, premiery, prezidenty, guvernery CNB atdatd. Dalsi nomenklaturni kadry KSC jsou poslanci, senatory, miliardari diky svym kontaktum, sefove v krajich atd. O chude casti tohoto statecku je zajem z Prahy jen v dobe voleb, jinak sem ani nepachnou, protoze po etnickych cistkach a vrazdeni v r.45 tady potkavaji casto obcany cikanskeho puvodu, co obsadili majetky vyhnancu, nebo tezce udrene lidi bez moznosti nejak zvednout svoji zivotni uroven. Bydlim zde po svem dlouhodobem trenerskem pusobeni ve state vyspele zapadni civilizace a to srovnani je strasne. Lidi opravdu jen resi, kde koupit neco levnejsiho, na cem usetrit, kde slohnout palivo ap. Kolikrat navstivil politruk NF takove regiony? Jede si radsi valet sunky ve vlaku smer Kyjev. Do ohne vyrazne prileva prazska kavarna prevlecenych bolseviku, ktera ma casto pod kontrolou i media a kdo neni podle jeji chuti je "dezolat". Do oci to nikomu nereknou, protoze maji ty svoje smradlave rude trenky uplne podelane strachy, ale jinak jsou to "hrdinove" s jedinym spravnym nazorem. V chudych regionech maji nanejvys chatu nebo chalupu..

1 1
možnosti
Foto

Nevím, kolika voličům u prezidentských kandidátů nevadí členství v KSČ a kolik je spíše toleruje v dané situaci. Údajně nesmiřitelná je SPD . Když uvážíme , že náš přední desinformátor sdílející ochotně výplody ruské a proruské propagandy tak činí pod vlajkou SPD, lze se domnívat, že je SPD přece jen bližší Andrej Babiš než Petr Pavel. A že je jí bližší mnohem bizarnější režim dnešního Ruska, než ten náš pod vedením KSČ. Gen. Pavel tedy musí být pro SPD nepřijatelný. Nesmiřitelnost s bývalým členem KSČ může být tedy absolutní , pokud se takový človek přesvědčivě odvrací od minulého režimu i od toho ruského.

5 0
možnosti

Máte bohužel pravdu. Ale je bohužel také pravdou, že ta volba se mediálně až příliš obrací defakto k minulosti, vytváří iluzorní obraz minulých bojů jako současných, čímž tu dnešní skutečnost. oč jde dnes, zakrývá.

Jsem ateista, nevěřící. Přesto jsem neslyšel výstižnější projev stran volby z nynějších dvou kandidátů, než projev katolického kněze, probošta Kolegiátní kapituly Všech svatých na Hradě pražském, Mons Petra Piťhy. V jeho projevu zaznělo vše, čeho se týká volba prezidenta a co by mělo vést ruku vhazující volební lístek do urny, navzdory mediální propagandě veřejnoprávních médií, navzdory marketingu nejčtenějších médií.

https://www.youtube.com/watch?v=MwRYpmWolWQ

Není to jeho první všeshrnující projev, obdobné bylo i jeho kázání 28.9.2018 vztahujícího se ke zcela určité úmluvě, kterou by chtěl jeden z kandidujících „konečně“ po třech letech ratifikovat.

https://www.youtube.com/watch?v=8dASL_a_E1o

Ani jeden z projevů nezazněl a nezazní ve veřejnoprávních médiích ani v těch nejsledovanějších.

3 0
možnosti

Vy asi nechápete, že naší křehké demokracii škodí politické proudy, které žádného skutečného demokrata nemohou nechat chladným a proti kterým musí bojovat. Jinak zasloužená karma.R^

2 1
možnosti

"pisete" mi z duse.zvlastni akce od sameho zacatku ze vsech moznych uhlu..je mi smutno z prapodivnych kandidatu, z nenavistnych projevu volicu..snazim se celou akci ignorovat, ale strasi odevsad..jedine, co me napada, ze o tohle volebni pravo asi fakt nestojim

6 1
možnosti

Ale takhle to bylo vyhrocený i v dobách, kdy byl aktivním politikem Klaus. I se Zemanem to tak bylo. Je teda pravda, že ti dva zmínění mluvili v celých větách (a ty na sebe dokonce navazovaly, stylisticky i obsahem), kdežto Babiš jede čistokrevné dada, ale tohle je pod rozlišovací úroveň voličů, historicky. Navíc to Babišovo blemcání je tak nesrozumitelné, opravdu nesledovatelné, že člověk musí dát mnohem více na emoce - a to pak zvyšuje volební účast. - - - - Teď jsem dokonce četl nějaký názor, že Babišovo žvanění je záměrné a že je to promyšlená strategie, protože ANO se dlouhodobě nemohlo dostat přes 1,5 mil. voličů a takhle už má přes Babiše skoro 2 mil a teď ještě něco přihodí a to že je ten pravý plán, pro volby do Sněmovny. Teda nemyslím si, teorie jsou různý, ale já vidím, že většina lidí volí ANO a Babiše ze sarkasmu, natruc "pravdoláskařům" a "odeesákům". Tahle skupina je stálá a že by ji dokázal rozšířit tenhleten občanský karneval, to prezidentské posvícení? Asi ne, víte jak to je, na kolotoče s děckama ochotně zajdou i ti, co by rozhodně nešli na obecní brigádu, co ji pořádá starosta.... nebo jejich zahrádkářská kolonie, které jsou členy - abych mluvil ze svého příkladu. - - - Nějak ten týden přečkejme, pokud možno bez války s Polskem;-D. Pěkný den přeji.

3 0
možnosti
Foto

Ty chudší regiony jsou následkem vyhnání německých obyvatel a následným sociálně inženýrským dosídlováním. Výsledkem byl současný debakl pohraničí.

3 0
možnosti

Jo, ale ta místa byla vždycky chudý kraj. Pravda, tenkrát katolický.

0 0
možnosti

Rozmohl se nám tu takový nešvar. Bojovat přes třicet let staré bitvy. A přitom tu máme mnoho daleko mladších indicií.

2 0
možnosti

Přesné, toho morálního kýče je už nějak moc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
"Lidé se nemění, mění se jen prostředí"

 

Seznam rubrik