Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

AUtore, jednou z největších chyb ČSSD její historii bylo, že změnila zákon o hmotné nouzi v roce 2006.

0 0
možnosti
Foto

ČSSD jsem z legrace volil v roce 96. Od té doby ne. A to jsem místopředseda jedné místní organizace. Ale letos, hodit své straně hlas, to ať mi ta ruka upadne! ČSSD potřebuje vypadnout ze Sněmovny, jako brávek drbání. Chválabohu, vše je na správné cestě.

2 0
možnosti
Foto

Jako dobrý fór, který názorně ukazuje, kdo jsou to vlastně sociální demokraté, je starší výrok expremiéra Bohuslava Sobotky, který se vyjádřil ke starému dluhu ČSSD ve výši 336 milionů korun vůči dědicům právníka Altnera. "Protože jsme si nic nikde nepůjčili, tak také nikomu nic nedlužíme...!!" [>-];-O

3 0
možnosti
Foto

Nakonec se to platit nebude.... dřív jsem se v tom taky moc neorientoval, pak jsem si to prostudoval a socani v tom sporu postupovali správně. - - - Je zajímavé, že na co Zeman sáhl, tam samý průšvih. Chválabohu už je dementní a brzo bude jeho zmateného působení konec.

1 2
možnosti
AN

A71l74e93š 94N17o39v63á98k

30. 6. 2021 10:31

účast ČSSD ve vládě není chyba. Chyba je to, že ČSSD neumí účast ve vládě zúročit.

Už v Sobotkově vládě byl nejviditelnějším politikem Babiš, teď se Hamáček dokázal zviditelnit jen v rámci covidu. Vyhnání ruských agentů z ambasády si teď bude připisovat Babiš...

3 0
možnosti
JK

Jakýkoliv kolport s Babišem je jasná chyba. On a jeho kruh zla se nepáře s nikým, vycucnout a zahodit. První kdo se ubránil je EU, cucání zatrženo.

4 4
možnosti
Foto

A teď ještě ČSSD podrazil její bývalý předseda prezident Zeman, když prohlásil, že bude volit hnutí ANO. Ale není to poprvé, co Zeman svoji bývalou ČSSD podrazil. Přes všechny předchozí podrazy se však k Zemanovi předseda ČSSD Hamáček stále lísal. Inu, čiň čertu dobře, peklem se ti odmění.

2 1
možnosti
AN

A29l75e97š 37N81o28v24á70k

30. 6. 2021 10:32

Klaus taky nevolí ODS. To není žádný podraz, máme svobodné volby.

4 0
možnosti
JK

ČSSD je v koncích, vlastní vinou a je to škoda z pohledu historie strany. V tom máte rozhodně pravdu. S tím vyklizením levého spektra posunem vpravo s vámi souhlasit nemohu. Levice má mít oporu zejména v pracujících, zaměstnancích, které se dříve dařilo zaangažovat do politiky, zodpovědně chodili volit a byli nejpočetnější voličskou skupinou. Jenže tito zaměstnanci díky angažovanosti získali mnoho výhod a z vykořisťovaných se stávají klíčovými pro podnikatele a firmy. Jsou slušně placeni a identifikují se spíše s firmou, zaměstnavatelem, než s levicovým hnutím a odbory. Navíc se objevilo spoustu témat mimo politické spektrum, ekologie, práva žen, práva sexuálních skupin a pod. Tahle hnutí se jeví více jako levicová, až ultralevicová (což je pochopitelné, pravičáci a ultrapravičáci asi do duhového průvodu nepůjdou, že), jenže to není ta pravá dělnická levice. To by se dalo z pohledu tradiční levice ještě ustát, jenže se tu objevila jiná nejsilnější skupina poctivých voličů, jsou to důchodci a další masa lidí životně závislých na státu. Levice tyto poctivé voliče vychovala a nezachytila jejich nástup, Maláčová se jako večerníček snaží o jejich duše ale marně, už jí a ani ČSSD tenhle populismus jejich bývalí věrní nevěří. Důchodce a státní zaměstnance nezajímají práva pracujících, naopak ať je firmy dusí co nejvíc hodně vydělají, hodně platí daně a pak se mohou zvednou dávky z rozpočtu.

Činovníci ČSSD ve své bezradnosti a díky bezpáteřnímu vedení, podlézají Zemanovi, Babišovi a každému, kdo je udrží ještě chvíli ve funkcích. Hamáček a spol absolutně ztratili zájem o voliče, netuší kdo a proč je ještě volí (já také ne) a asi je to ani nezajímá. Každý z ČSSD, kdo se stihl řádně zajistit, má nyní volby na háku a kdo to neudělal je pitomec, nebo naiva a musí začít znovu, ale někde jinde.

4 1
možnosti
PK

Nezvládne a přesto, že jsem je nikdy nevolil je mi líto, že jedna nejstarších politických stran, především neschopností svých osobností, patrně neprojde do sněmovny. Její role, jako typické do lev směřující partaje byla a je zapotřebí, její místo ovšem radostně vyplní progresiviste....RIP CSSD...

0 0
možnosti
Foto

Když slyším, co hlásá Špidla, tak mi jich ani nebude líto.

5 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
"Lidé se nemění, mění se jen prostředí"

 

Seznam rubrik