Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když celou tuto záležitost zbavíme úplně zbytečného balastu, tak zbyde jen smrt člověka, která nastala bezprostředně po policejním zákroku. Taková věc se prostě v každé civilizované zemi má řádně a nezávisle vyšetřit (u nás třeba GIBS, interní vyšetřování policie působí směšně) a pokud vezmeme v úvahu, že je ten člověk příslušníkem menšiny, která jako všechny menšiny všude na světě mívá pocit, že je diskriminována, je to jen o důvod víc. Řádné vyšetření je i potřebné pro očištění úplné očištěná zasahujících policajtů, před veřejností, a to i tou veřejností, která není v Teplicích tak malou menšinou, už jenom proto, že ona tam bude stále, stejně jako ti příslušní policajti.

0 0
možnosti
Foto

Pane Turner, když celou tuto záležitost zbavíme úplně zbytečného balastu, tak zbyde jen smrt člověka, která nastala bezprostředně po policejním zákroku a to v důsledku předávkování drogami, které dlouhodobě si aplikoval . Policejní zákrok s tím vůbec, ale vůbec a ani v nejmenším nesouvisel. Tolik zpráva patologa a výsledek šetření znalců na policejní zákroky.

1 0
možnosti
VR

V dnešním Metru mi otiskli tento příspěvek - dovoluji si ho nabídnout i do této diskuze:

Padni komu padni nebo dvojí metr?

Prvorepublikoví četníci patřili k nekompromisním ochráncům pořádku, životů a majetku občanů a měli proto také jejich přirozený respekt. Mnohé se od té doby změnilo, ale nicméně jsou to opět policisté, kteří jako první přijíždějí k dopravním nehodám a na které se s důvěrou obracíme, když je ohrožen náš majetek, život nebo zdraví. Mnohokrát prokázali, že své heslo „Pomáhat a chránit“ berou vážně. A přece se setkáváme s určitými rozpaky když mají zasáhnout proti pachateli nepravostí, který se vymyká představám spořádaného občana, ale je přesvědčen o své nedotknutelnosti a dovolává se práv, kterými sám pohrdá. Nedávná smrt zfetovaného muže v Teplicích a sobotní demonstrace za tato pofidérní práva je toho dokladem. Demonstrujte proti výrobcům, distributorům i uživatelům drog a ne proti policii, která chrání nás a paradoxně i vás!

3 0
možnosti
PK

Asi ano, jako vše co se k nám plíživě nese přes oceán.

Jen stále věřím, že jsme stále ještě demozemí a nebudeme podléhat nátlaku neziskovek a ulice a kauza se vyšetří se vším všudy, tedy i s tím co předcházelo a mělo vliv na jednání účastníků.

1 0
možnosti
MS

Tak na bezpečnost zákroku není názorová shoda mezi odborníky. Samozřejmě, že policejní instruktoři budou mít jiný názor než lékaři. Jediné co se změní, tak že si zasahující policajt bude víc hlídat intenzitu a dobu zákroku. Což má dělat vždy. V USA si zákrok nehlídali a je to vidět i na videu, kde stále klečeli na bezvládném těle. Takže příčinu drobnohledu zakleknutí hledejte u Chauvina.

1 4
možnosti
IL

I37v92a77n95a 75L47a33n27c34e

28. 6. 2021 23:35

Hodně lidí se směje tomu, co se děje v USA a myslí si, že všechny ty vykonstruované nesmysli se netýkají ČEské Republiky, protože u nás se to stát nemůže. Věřte, že týkají. :-(

4 0
možnosti
PK

Tento národ má to co amici nevlastní a to 40 - letou zkušenost se socialismem a proto stále věřím na větší odolnost, než v zemi za oceánem a v Evropě na západ od nás. Otázkou je jak bude reagovat mladší generace.

3 0
možnosti
Foto

Podle soudního patologa zemřel na předávkování drogou, kterou dlouhodobě užíval. Na jeho těle při pitvě, nebylo zjištěno násilí, které by vzniklo následkem druhé osoby. Soudní znalec posuzující služební zákroky konstatoval, že zákrok byl proveden tak, jak jsou policisté školeni. Neshledal na zákroku žádné pochybení. Zakleknutí používají policisté na celém světě protože v žádném případě neohrožuje život osoby a za 5Olet kdy se zakleknutí používá nedošlo k žádnému úmrtí.

3 0
možnosti
Foto

Dr. David Fowler, bývalý hlavni lékař pro Maryland ve středu na závěr soudu uvedl, že smrt George Floyda klasifikuje jako „neurčenou“, s hlavni příčinou srdeční arytmie během policejní kontroly. Dr. Fowler uvedl, že vylučuje udušeni jako přičinu smrti. Poloha a váha kolena pana Chauvina na krku pana Floyda mu neubližovala.

6 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
"Lidé se nemění, mění se jen prostředí"

 

Seznam rubrik