Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Slavia objektivně řečeno dělala vše proto, aby tento střet prohrála. Zatímco Rangers se bezprostředně po zápase nevyjadřovali a i později byly jejich komentáře sporadické a velmi stručné, Slavia klávesnicí diletanta Luftjardy házela jedno vyjádření za druhým, přičemž si ve svých vyjádřeních navzájem odporovala. Kúdela zkrátka dojel na to, že ve chvíli, kdy byl zápas rozhodnutý a už o nic nešlo, přišel k protihráči, který si ho do té doby nevšímal, a začal k němu něco kušnit. A Slavia to, opět klávesnicí diletanta Luftjardy, po výsledku disciplinárního jednání UEFA, domastila úplně.

0 0
možnosti
JL

Ještě se do toho vložil Zeman, tak nevím, zda nevypukne nějaká fotbalová válka. ;-€

0 0
možnosti
LT

Já asi půjdu proti proudu a prohlašuji, že s trestem naprosto souhlasím.

Jen doufám, že to tedy mohu brát jako precedent a až mne na ulici rasisticky urazí člověk tmavé pleti, pak ho mohu zmlátit za cenu minimálního trestu.

A také doufám, že i ve fotbale tedy bude platit to, že pokud na hřišti někoho zmlátím a vymluvím se na rasistickou urážku ze strany zmláceného, že trest bude pouze symbolický.

Byl bych opravdu nerad, pokud by UEFA svá rozhodnutí stavěla na barvě pleti dotčených hráčů. Ale to určitě tak není, proto doufám, že stejný precedent bude platit vždy a za každých okolností.

4 0
možnosti
JK

Já mám dojem, že Tvrdík tuší nějaký velký průšvih a snaží se co nejvíc otupit hroty. Ten jeho proslov mi nepřipadá jako od srdce, ale jako řeč advokáta, který se snaží přesvědčit porotu. Kdo ví, jaké informace ze zahraničí dostal.

1 0
možnosti
Foto

Tato situace není jen problém Slávie a už vůbec ne jen Kúdely, jasně to ukázal přístup UEFA a udělené tresty. Ano, jako každá aféry, tak i tato časem vyšumí. Jen si myslím, že není nutné se ještě podepisovat pod přesvědčení západu o našem rasismu v době, kdy nás díky "moudré" vládě považují za stádo pitomců neschopných samostatného života.

0 0
možnosti
LK

L44u31b73o32š 75K70r73i39m23l

15. 4. 2021 18:57

Můj postřeh z tohoto výsledku disciplinárního řízení je následující:

1. Faul na brankáře Slavie byl hrozný, ale neviděl jsem úmysl a trest nevybočuje z rozhodovací praxe.

2. Trest za napadení hráče Slávie při odchodu do šaten je výsměch, protože i v národních soutěžích je trestán 10 týdny až rokem zastavení činnosti.

3. Trest za údajnou rasistickou urážku nevybočuje z rozhodovací praxe a dle mého názoru rozhodlo zakrytí úst při mluvení na hráče soupeře. V minulosti bylo použito v disciplinárním řízení odezírání a následně bylo použito jako důkaz.

1 1
možnosti
Foto

Pseudo-hodnoty postupně vytlačují hodnoty, které umožňují lidem vnímat co je správné a co nesprávné. V krátkodobém horizontu může dojít ke zmatení a pomýlení milionů lidí, ale nakonec dojde k návratu k původním hodnotám. Bohužel to většinou stojí miliony obětí.

7 0
možnosti
JL

nemyslím si, že je nejhorší, že klub Kúdely nezastal - klub sleduje své cíle a svůj byznys, je to firma. z reakcí slávistů cítím ukřivděnost, ale oni prostě jen nechtějí pochopit, že doba se změnila. Tvrdík je taky jen manager, který si chce udržet své dobře placené místo. Kúdela udělal chybu, jak ví a měl by se na UEFu vykašlat. Ať si hraje v klidu ligu a chystá se do svého milionového fotbalového důchodu. 33 let, má to za pár.

1 2
možnosti
VV

Vidim, ze ten fotbalista Kúdela dokazal to co za poslednich 30 let nikdo. Sjednotit narod n jeho obranu proti nespravedlive zapadni UEFA.

Ja osobne bych uz ale rad cetl zase neco jineho nez neustale opakovani ze on je nevinny a naopak by mel byt potrestany nekdo jiny.

2 0
možnosti
JL

čtu že v Evropě v oblasti fotbalu jede jeden skandál za druhým, například Liverpool: útok na autobus Realu. Kúdela bude brzy zapomenut. Češi budou ještě chvíli poskakovat ukřivděně a pak přijdou jiné starosti.

1 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS