Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vidím to stejně. Možná nejednali strážníci úplně ideálně, ale z celého popisu a kontextu situace (ne jen videa, kde již je muž na zemi) dělali to, co mají a za co jsou placení.

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 5
možnosti
Foto

Ti příslušníci zřejmě používají rozum.

2 0
možnosti
Foto

Pravidla, která nechrání lidi před útoky jiných lidí na jejich tělo, majetek a svobodu, by neměla být kontrolována, protože samotné nedodržováni pravidel automaticky (resp. téměř nikdy) nevede k porušování svobody či omezeni nebo ohrozeni něčího zajmu.

0 5
možnosti

Přinejmenším si všimněte rozporu v obsahu zákonné výzvy (kam ho měli podle zákona předvést) a tím, kam ho pak předvedli.

Tím se ho nezastávám, sám bych to nenechal dojít tak daleko.

Ale s tím, že mezi občanstvem jsou lidé konfliktní, se bohužel musíme smířit - většina z nás dostala občanství bez jakýchkoliv vlastních zásluh a prokazování způsobilosti.

U ozbrojených složek veřejné moci vybavených úřední pravomocí by to mělo být jinak.

7 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 10
možnosti

Ono to je opravdu pořád dokola. Jak by mohl dostat pokutu, když strážníky v lepším případě ignoroval, v horším byl na ně arogantní nebo vulgární? Jako jak měli pokutovat anonymního člověka na ulici u kterého nezjistili totožnost? Mě když zastaví městská policie a něco po mně chce, chovám se normálně, předložím doklady, a nikdy na mě nepoužívali žádné donucovací prostředky.

18 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS