Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No já nevím, ale nevolal jste vy sám v minulém blogu po sjednocení?:-)

2 0
možnosti

P47e48t30r 52B15u18r88i23a98n

18. 1. 2021 12:35

Stát není vláda. Stát jsme my všcihni a myslím, že by bylo dobré, abychom se tuhle nuanci naučili rozlišovat, protože jsou situace kdy máme táhnout za jeden provaz.

Zdroj: https://davidhromas.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=764117

2 0
možnosti

R^ - přesně tak!!! - celý ten kolotoč kolem svobody a demokracie toho našeho velkého tzv. Demokratického cirkusu vychází v lepším případě z naprostého nepochopení svobody a demokracie ... svoboda a demokracie přirozeně vychází od každého z nás a nikoliv od někoho jiného ... a jak jinak než od toho kdo sám sebe prohlásí za toho onoho TOP demokrata ... všichni se dívejte to jsem JÁ Váš TOP demokrat ;-D ... ,a který nás s tou svou svobodou a demokracií bude uhánět jelikož určitě ta naše svoboda a demokracie nebude taková jako ta jeho ... ;-D Jedinné co s demokracií a svobodou lze totiž udělat je ji si ji nejprve uvědomit každý sám za sebe (a což je také může být i cesta která může být i celkem klikatá přes různé hledání všude možně a nemožně až se vrátíte k sobě ... ale to jsou zkušenosti které nikdo nikomu nevezme) a pak ji i RESPEKTOVAT a ta si také zároveň potom ani nic jiného nezaslouží!!!Pak i každé volby tak jako i každá volba každého z nás je výsledkem vůle svobodného a demokratického člověka (jeho cesty se zkušenosmi) a k tomu lze jedinně tak i přistupovat a tedy to VŽDY RESPEKTOVAT. A pak od respektu vychází i spolupráce ... nikoliv prohlášení sám sebe za TOP demokrata a nespolupráce "nejsi hoden" ... tak jak jsme toho ostatně od minulých voleb tak nějak on-line svědci ... a nikoliv účastníci ... pak vítejte ve Švajcu ...

2 0
možnosti

Demokracie není stav, ale proces formování a změny osobních svobod a jejich hranic. Střetávání svobod na hranicích může být bouřlivé, ale zároveň to formuje obecnou morálku.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS